Dolar 34,2435
Euro 37,6169
Altın 2.914,86
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI YILMAZ: “10 TEMMUZ HARİCİ KURULTAY TANIMIYORUZ”

MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI YILMAZ: “10 TEMMUZ HARİCİ KURULTAY TANIMIYORUZ”
02/06/2016 18:16
A+
A-

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz’dan, Bahçeli’ye destek…

Yılmaz, bugün Almanya Federal Parlamentosu’nda kabul edilen Ermeni Soykırımı yalanını kınadı ve bir an önce bu hatadan dönülmesini umut ettiğini belirtti.

Yılmaz, MHP’nin gündeminde devam eden olağanüstü kongre ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hedef alındığını belirtti. Yılmaz, “Gündemden olağan üstü kongre ile düşmeyen partimiz ve Liderimiz hedef alınarak yıpratılmaya çalışılmaktadır. Paradigması üzerinde oynanan ve Ülkücü hukukunu zedeleyecek eylemler ve söylemler geliştirenler bir bir gün yüzüne çıkmakta yıllardır besledikleri kin ve nefreti Dava arkadaşlarımız üzerinden gerek medyada gerekse sosyal medyada kusmaktadırlar..!” dedi.

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti…

Öncelikle Ramazan ayımızın Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ermeni yalanına onay veren Almanya’yı kınıyor bu hatadan bir önce dönmesini umud ediyorum. Malumunuz gündemden olağan üstü kongre ile düşmeyen partimiz ve Liderimiz hedef alınarak yıpratılmaya çalışılmaktadır. Paradigması üzerinde oynanan ve Ülkücü hukukunu zedeleyecek eylemler ve söylemler geliştirenler bir bir gün yüzüne çıkmakta yıllardır besledikleri kin ve nefreti Dava arkadaşlarımız üzerinden gerek medyada gerekse sosyal medyada kusmaktadırlar..! Dünümüzde olmayan acılarımızı anlamayanlar Ülkücüler Şehit düşerken başka yerlerde ikbal peşinde koşanlar bugün Milliyetçi/Ülkücü kurtarma azim ve çabalarında olmaları ise yalan ve riyadan öte değildir, doksanlı yıllarda ihtilalden mağdur çıkan Ülkücüler Can’la başla teşkilatlanırken “bu Hareket bitti” diyenler, Cennet mekan Başbuğumuzu satanlar hafızlarımız da kara bir leke olarak kazılırdır ve şimdi Ülkücülere yön vermeye çalışmaktadır..! Bu güne kadar her dediğinde haklı çıkan Liderimiz Devlet Bey bizi hiç bir konuda mahçup etmemiştir tertemiz bir Dava adamı zerre lekesi olmayan bir siyasetçidir..! Dün olduğu gibi bugünde yarında yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz..! İmza verenlerde bizim Dava arkadaşlarımızdır aramıza sokulan fitneye gereken cevapları Ülkücüler mutlaka verecektir..! Edep bilmeyenden Ülkücü olmaz Ülkücü bırakın Liderini düşmanına bile hakaret etmez..! Edepsizce yazanlar ve Ülkücü Hareket’in değerlerine saygı duymayanlara saygı duymadığımız gibi mutlaka her alanda cevabımızı esirgemeyeceğiz..! Aldığımız karar ve tavrımız gereği 10 Temmuz harici kurultay tanımıyoruz. “Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir” diyen Başbuğumuzu Rahmetle anıyor ve tüm Ülkücüleri kardeşimiz görüyoruz..! Türk milletinin İslam Aleminin ve Mazlum milletlerin umudu olan Türkiye’nin zaptedilmez kalesi MHP’dir..! MHP ve Ülkü Ocakaları bizim onurumuz gururumuz ve Türk Milletinin göz bebeğidir..! Başbuğumuz Türkeş Liderimiz Bahçeli’dir..! Bu duygu ve düşüncelerle Doğu Türkistan’da, Musul, Kerkük, Tuzhurmatu’da, Bayırbucak’da, Arakan’da, Gazze’de ve Halep’te zulme uğrayan mazlumların Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun..!